MENÜ

KANDIRA MANDACILIK

Niyazi Yelkencioğlu ve Ömer Aral ortakliği ile 2012 yılında kurulan Kandıra Mandacılık İtalyan manda çiftliği mimarisinden esinlenilerek İzmitín Kandıra ilçesinde yaklaşık 60 dönüm arazi üzerine kurulmuştur.

Faliyet hayatına Italya’dan getirilen 200 adet dişi manda ile başliyan çiftligimizde bugün yavrularla birlikte 350 adet Manda bulunmakta olup günlük ortalama 2 ton manda sütü elde edilmektedir. Günlük elde edilen Manda sütümüz Mozzarella, Burrata, Ricotta ve Mascarpone gibi İtalyan peynir çesitlerinin yani sıra Manda yoğurdu ve kaymaği üretiminde de kullanilmaktadir.

Kandıra Mandacılık Avrupa’dan ithal edilen süt sağım sistemi,gübre sıyırıcıları ve gübre seperatörü gibi son sistem teknolojik makinalari, ISO 9001 - ISO 22000 sertifikaları ve gıdaya uygunluk belgeleri ile hijyenik bir ortamda üretimini sürdürmektedir.

ÜRÜNLER