Un, şeker, maya, tuz ve 1/4 bardak zeytinyağını karıştırıp suyu ekleyip yoğurun.
2 saat mayalandırın.
Mayalanan hamurun havasını alıp şekil verin ve tepsiye alın. 30 dakika mayalandırın.
Kalan zeytinyağını üzerinden gezdirip parmaklarınızla şekil verin.
Pesto sos sürün.
Hamurun üzerine domates ve biberi ekleyin.
Mini mozzarellaları ekleyin.
Taze kekik ve deniz tuzu ekleyin.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35 dakika pişirin.
Altına tepsi koyup kaynar su ekleyin.
Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 25-30 dakika pişirin.
Soğuyunca üzerlerine çilek ekleyip, pudra şekeri serpip servis edin.
3 bardak Un
1 yemek kaşığı Şeker
1 tatlı kaşığı İnstant Maya
1 çay kaşığı Tuz
1/2 bardak Zeytinyağı
1 bardak Ilık Su
2 yemek kaşığı Pesto Sos
Karışık Çeri Domates
1 adet Kapya Biber
250 g Buffa Manda Mini Mozzarella
Deniz Tuzu
4 dal Taze Kekik