Un, süt, oda sıcaklığında tereyağı, şeker, maya, tarçın ve yumurtayı karıştırma
kabına alıp 10 dakika boyunca yoğurun.
1 saat mayalandırın.
Merdane yardımıyla 1 parmak kalınlığında olacak şekilde hamuru açın.
Böğürtlen, şeker, nişasta, limon suyu ve suyu 10 dakika yoğunlaşana kadar
pişirin.
Marmelat kıvamına gelince ocaktan alın ve ılınınca açtığınız hamura sürün.
Hamuru rulo haline getirin ve uzunlamasına olacak şekilde bıçakla ikiye bölün.
Böldüğünüz parçaları birbirine dolayın ve yuvarlak olacak şekilde sarın.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin.
Fırından çıkınca üzerine 1 yemek kaşığı tereyağı sürüp servis edin.
3 bardak Un
1 bardak Süt
120 gram Buffa Manda Tereyağı
3 yemek kaşığı Şeker
1 paket İnstant Maya
1 çay kaşığı Tarçın
1 adet Yumurta
İçi için:
1 bardak dondurulmuş Böğürtlen
3 yemek kaşığı Şeker
2 yemek kaşığı Nişasta
1 yemek kaşığı Limon Suyu
1/4 bardak Su