Bisküvilerin üzerinden tereyağını gezdirip karıştırın.
Karışımı muffin kalıbına döküp üzerlerinden sıkıca bastırın.
Ricotta ve şekeri çırpın.
Kaymağı ekleyip çırpın.
Haşhaş, nişasta ve yumurta ekleyip çırpın.
Karışımı bisküvilerin üzerine sıkma poşetiyle sıkın.
Altına tepsi koyup kaynar su ekleyin.
Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 25-30 dakika pişirin.
Soğuyunca üzerlerine çilek ekleyip, pudra şekeri serpip servis edin.
MALZEMELER
150 g Oreo Bisküvi (rondodan çekilmiş)
2 yemek kaşığı eritilmiş Tereyağı
400 g Buffa Ricotta
1 bardak Şeker
150 g Buffa Manda Kaymağı
1 tatlı kaşığı Haşhaş
2 yemek kaşığı Nişasta
2 Yumurta
Üzeri için:
Çilek
Pudra Şekeri